Waterstijl - Duik in de wereld van pracht en praal.

Duik in de wereld van pracht en praal

Compleet vernieuwde website voor Waterstijl

Al sinds 1998 realiseert Waterstijl de meest luxe wensen, zoals zwembaden en wellnessprojecten. Hun hart ligt bij het maken van unieke projecten. Projecten waarbij het niet meer draait om het zwembad of de wellness zelf, maar de complete beleving die je daarbij ervaart.

Het beste van het beste

Als je dromen laat uitkomen door de meest luxe whirlpools, sauna’s en betoverende zwembaden te realiseren, heb je minstens net zo’n luxe website nodig. Een website waarmee Waterstijl de concurrentie een paar stappen voor wil blijven en die in één oogopslag laat zien waar ze goed in zijn.

Wanneer je de homepagina bezoekt, merk je meteen dat je niet verticaal, maar horizontaal meegenomen wordt op een reis. Een reis langs alles wat Waterstijl te bieden heeft. Met animaties die in een flow met je meebewegen en je het gevoel geven dat alles mogelijk is bij Waterstijl. Neem daarom de tijd en dompel je onder in deze luxe wereld. Laat je meenemen in de beleving en ervaring van relaxen in wellness en zwembaden.

Met een spetterende video lanceerden we de website

Voor de lancering van de website is groots uitgepakt met verschillende aankondigingen en sneak peaks op social media die de nieuwsgierigheid bij het publiek wekte. Bij livegang is er een video gedeeld met spetterende beelden van de website.