Onze filosofie

Laten we kennis maken!Wij geven de ondernemingen van morgen vorm

Onze kracht ligt in het bouwen van lange termijn relaties binnen zowel de b2b als de b2c markt. Daarom begeleiden we je tijdens het traject van concept tot de uitvoering én het onderhoud ervan.

Alles voor het beste eindresultaat

We denken met je mee, sparren over ideeën en adviseren je graag over oplossingen vanuit onze expertise tot we bij een mooi concept uitkomen. Waar niet alleen wij, maar vooral jij, zeker trots op gaat zijn.

Of het nu gaat om websites, applicaties, marketing of design, samen zorgen we ervoor dat jij je gestelde doelen bereikt en dagen we je uit je ambities waar te maken. Zo is jouw onderneming klaar voor morgen.

Full service met een rotsvaste basis

Congos staat voor persoonlijke communicatie, een no-nonsense mentaliteit en een vleugje boerenverstand. We bundelen onze expertises om je te voorzien van full service. We halen het maximale uit onszelf én onze klanten en werken met oog op de toekomst. Met onze specialisten op het gebied van development, marketing en design zijn we groot door juist klein te blijven. We kijken er naar uit om kennis met je te maken.

Team Congos

Marijn van Loon
Manager new business (partner)
Stefan Kuhlmann
Manager operations (partner)
Ashley Mikkers
Marketing officer
Iris van der Linden
Content marketeer
Marc Feelders
Graphic designer
Agus Nobel
Full-stack developer
Ruben van Erk
Back-end developer
Jelle Visser
Back-end developer
Cees van Wageningen
Front-end developer / Fotograaf
Dian Koomans
Graphic designer (stagiaire)
Puck
Privacywaakhond

Binnen ons 12,5 jarig bestaan zijn we zo dicht mogelijk bij onszelf gebleven. Zo nemen we enkel opdrachten aan die bij ons passen en die we optimaal kunnen uitvoeren. Inmiddels hebben we gewerkt aan een verscheidenheid aan uitdagende projecten, en zijn we uitgegroeid tot een digitaal bureau.

- Marijn van Loon

Vertrouwd door merken met ambitie