Dit doen wij

Strategische marketing, vlijmscherp design en innovatief development komen onder Congos samen. We bundelen onze expertises om je te voorzien van complete service, online én offline. Daarbij dagen wij jou uit om hogere doelen te stellen en met ons de uitdaging aan te gaan.

Zoek jij naar een goede websitebouwer die je van A tot Z ondersteunt, wil jij je social kanalen naar een hoger niveau tillen of ben je nog zoekende naar een nieuwe huisstijl (of allemaal)? Say no more.

Diensten / Websites
Creëer een onvergetelijke 1e indruk met een website op maat

Het bouwen van een website doe je niet ‘zomaar’. Daar komt het nodige bij kijken: webdesign, toegankelijkheid voor de bezoeker, tekst en beeld, het systeem dat het draaiend houdt en uiteraard het onderhoud… Geen paniek! Wij ondersteunen je tijdens het complete proces van concept tot de livegang (én daarna). Jij wil toch ook een bureau die niet alleen uitvoerend is, maar ook op strategisch niveau meedenkt?

Diensten / Applicaties
Vereenvoudig alledaagse processen met onze applicaties

De maatwerk applicaties van onze back-end en front-end developers bieden uitkomst om kosten te besparen en werken ook nog eens intuitief. Elke applicatie die we ontwikkelen dient dan ook een duidelijk doel. Dat kan bijvoorbeeld te maken hebben met de wens om efficiënter te werken binnen een bedrijf; applicaties zijn dan een uitkomst om bedrijfsprocessen te moderniseren. Met onze maatwerk applicaties weten we in ieder geval altijd een oplossing te creëren.

Diensten / Marketing
Val op in een zee van eentonigheid met marketing

Verbinding met je doelgroep is alles (of dat nou intern of extern is). Hoe die verbinding tot stand komt, is alleen vaak nog een raadsel. Wil je jouw doelgroep bereiken? Dan zal je toch écht eerst moeten opvallen of met een ander strak plan moeten komen. Daar helpen wij je graag bij. Of het nu gaat om het creëren van bewustwording rondom jouw merk of het gericht binnenhalen van leads. Ieder bedrijf heeft zijn eigen verhaal en dat verhaal moet verteld worden.

Diensten / Design
Versterk de herkenbaarheid van jouw bedrijf met design

Je bedrijfsidentiteit zou je kunnen vergelijken met een menselijk karakter. Deze straalt namelijk een persoonlijkheid uit die past bij de eigenschappen van de organisatie (of dit is in ieder geval de bedoeling). Daarbij baseert een potentiële klant vaak zijn mening op de eerste indruk van een bedrijf, zoals de uitstraling. Zo’n indruk kan al binnen 2 seconden gevormd zijn, daarom is het belangrijk om in die tijd de beste indruk achter te laten! Samen bepalen we wat er nodig is om jouw doelen te behalen.

Online scoren?
Bekijk degenen die je voorgingen

Bekijk onze cases