Onze filosofie

Zet jouw bedrijf op de kaart of ga op in een zee van eentonigheid

Marketing | Zet jouw bedrijf op de kaart

“Hallo? Verkeerd verbonden?”

Verbinding met je doelgroep is alles (of dat nou intern of extern is). Hoe die verbinding tot stand komt, is alleen vaak nog een raadsel. Wil je jouw doelgroep bereiken? Dan zal je toch écht eerst moeten opvallen of met een ander strak plan moeten komen. Daar helpen wij je graag bij.


Vertel jouw verhaal

Of het nu gaat om het creëren van bewustwording rondom jouw merk of het gericht binnenhalen van leads. Ieder bedrijf heeft zijn eigen verhaal en dat verhaal moet verteld worden. Hoe wij dat samen bereiken? Bekijk onze diensten:

Marketing | Strategiebepaling is de eerste stap naar succes
01
Strategiebepaling

Strategiebepaling is de eerste stap naar succes. Door de lange termijn koers uit te stippelen focus je je op een goede fit tussen de organisatie en zijn omgeving. Zowel intern als extern. 

Om dat te bereiken is het essentieel om te weten wie écht de ideale doelgroep is?
Segmenteren is hierbij het sleutelwoord. Met positionering bepalen we welke aspecten van de merkidentiteit extra in het zonnetje mogen staan. Relevant voor je doelgroep én merk onderscheidend vermogen voor de concurrentie. Ook onmisbaar bij het opstellen van een strategie? Identiteit. Zonder dat geen organisatie. Dit is het hart van de structuur en cultuur met verschillende ‘instrumenten’: gedrag + communicatie + design.

Marketing | Internal branding

Internal branding

Een sterke identiteit begint bij de kern. Als medewerkers niet in de boodschap geloven, wie dan wel? Bij internal branding richten we ons op de interne doelgroep, het upgraden van medewerkers tot ambassadeurs. Dit begint allemaal bij verbondenheid en betrokkenheid creëren door goede interne bedrijfscommunicatie en identiteitsontwikkeling.

Campagnes

Door campagnes met karakter bereik je doelen. Of dit nu activatie, het creëren van awareness of een productpromotie is. Van conceptbepaling tot uitvoering, wij verzorgen de campagne van A tot Z. En de resultaten? Die mogen er zijn. Met duidelijke rapportage worden ze inzichtelijk en leren we wat er de volgende keer nóg beter kan.

Marketing campagnes
Marketing | Online advertising Meer likes d.m.v. marketing | Online advertising
02
Advertising

Is het aantal conversies op je website te laag? Wil je een groter bereik? Of gericht inzetten op je doelgroep? Dan is online advertising de oplossing. Of het nu gaat om Google Ads (SEA), LinkedIn, Facebook, Instagram of Pinterest; wij weten de juiste doelgroep te bereiken. Op het juiste moment én via het juiste kanaal.

“Vaak blijkt een combinatie van online - en offline uitingen elkaar alleen maar te versterken.”

Offline marketing, dat is toch ouderwets? Nee hoor! We merken dat offline marketing ook in dit online landschap als betrouwbaar wordt ervaren en ruimte geeft om jouw verhaal te vertellen. Met reclame langs de weg, kranten & bladen en flyers & brochures krijg je heel wat voor elkaar. Zeker in de eerste fases van de klantreis!

Marketing | Social media marketing
03
Social media marketing

Wij bereiken jouw doelgroep met ijzersterke content. Met de expertise en ervaring in huis, zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zonder schieten met hagel, maar met een duidelijke planning middels een contentkalender en strategie creëren we relevante content die aanslaat. Een ochtend samen sparren om ideeën uit te wisselen? Graag! Onze camera oppakken en op locatie of in onze eigen mini studio content schieten? Doen we ook! Zelfs naar het beheer van de kanalen heb je geen omkijken meer. Door middel van maandelijkse rapportages blijven wij verbeteren en jij op de hoogte.

Laat jouw social media kanalen gratis door ons scannen en ontvang handige tips en inzichten!

  • Instagram
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Tiktok
04
Content marketing en SEO

Content is een breed begrip. Eigenlijk komt dit neer op informatie die afgestemd wordt op een doelgroep en gericht gedeeld wordt. Denk aan website teksten, blogs, nieuwsbrieven en social posts, maar ook aan afbeeldingen en bedrijfsvideo’s vallen onder de term content. Om je doelgroep écht bij je merk te betrekken of een relatie op te bouwen moet de content wel relevant en waardevol zijn. Hier komen onze marketeers in beeld. Of dit nu B2B of B2C is; aansprekende content maken blijft een vak apart!


Geen contentmarketing zonder SEO
Hoe interessant onze content ook mag zijn, als de website niet gevonden wordt of de blog ongelezen blijft hebben we er natuurlijk weinig aan. Daar komt een erg belangrijk stukje zoekmachine optimalisatie (SEO) bij kijken. Geen SEO = geen goede indicatie op Google = geen aandacht voor de content. Daarom werken onze experts aan zoekmachine vriendelijke content mét inhoud en kennen zij alle ins en outs op dit gebied.

Marketing | Content marketing en SEO Marketing | Content marketing en SEO
Marketing | Fotografie

Beeld

Al is er tot in den treuren nagedacht over een duidelijke identiteit, pakkende teksten en een specifieke doelgroep; zonder het perfecte plaatje ben je nergens. En dan bedoelen we het soort beeld dat van je scherm af spat. Om een project compleet te maken, zit je voor professionele fotografie, videografie en animaties bij ons aan het juiste adres. Zo tillen we elke opdracht naar het hoogste niveau.

Ontdek onze andere diensten

Creëer een onvergetelijke 1e indruk met een website op maat
Ontdek websites
Vereenvoudig alledaagse processen met onze applicaties
Ontdek applicaties
Versterk de herkenbaarheid van jouw bedrijf met design
Ontdek design

Jouw bedrijf op de kaart zetten?