Onze filosofie

Het nieuwe visitekaartje is jouw website

Websites | Van A tot Website

Van A tot Website

Het bouwen van een website doe je niet ‘zomaar’. Daar komt het nodige bij kijken: webdesign, toegankelijkheid voor de bezoeker, tekst en beeld, het systeem dat het draaiend houdt en uiteraard het onderhoud… Geen paniek! Wij ondersteunen je tijdens het complete proces van concept tot de livegang (én daarna). 

Jij wil toch ook een bureau die niet alleen uitvoerend is, maar ook op strategisch niveau meedenkt? Sommige zaken kun je nu eenmaal beter aan de professionals overlaten. Dat geeft je tijd om je bezig te houden met de dingen die jouw bedrijf een toponderneming maken.

Wat komt er kijken bij het bouwen van een website? 

Een complete website laten bouwen? Of op zoek naar iets specifieks? Of je nu net uit de startblokken bent met je bedrijf of de website er al vele jaren op heeft zitten en het hoog tijd is voor iets nieuws. We nemen je graag mee in ons proces.

Websites | het begint bij inventarisatie
01
Inventarisatie

Oké, het hoge woord is eruit: er moet een (nieuwe) website komen. Daarvoor klop je bij Congos aan. Waar we dan mee beginnen? Het complete proces in kaart brengen: wat is het doel van de website? Wat zijn de wensen en eisen? Is er al een website, maar loop je tegen problemen aan? Dan kijken we welke verbeteringen we door kunnen voeren om deze optimaal te laten presteren.

Websites | Plan van aanpak

Plan van aanpak

Zijn de wensen duidelijk? Dan komen wij met een overtuigend voorstel, waarin we op basis van onze expertise de eisen vertalen naar een kloppend geheel. De volgende stap is het ontwerp van de website; ook wel ‘de bouwtekening’. Welke pagina’s moeten er komen? Wordt het een landingspagina of een website met alles erop en eraan? Welke functionaliteiten zijn er nodig? Maar ook: welk CMS gaan we gebruiken (October CMS of Wordpress?). Samen stemmen we af welk systeem het best geschikt is en bieden we de meest betrouwbare hosting aan.

Design & content

Tijd voor de content creatie. Door jouw input leren we het bedrijf van voor naar achter kennen en (her)schrijven we alle teksten die nodig zijn voor de website. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de SEO-waarde, zodat de website goed indexeert op Google. Ook verzamelen we het nodige beeldmateriaal of we sturen onze huisfotograaf langs. Vervolgens worden de pagina’s compleet op maat ‘uitgetekend’ in de moderne Adobe programma’s, tot een webdesign dat 100% aansluit op het bedrijf. Daarbij houden onze experts rekening met technische hoogstandjes op het gebied van animatie, interactie en toegankelijkheid (UX/UI design).

Websites | Design en content
Websites | Ontwikkelen Websites | Ontwikkelen
02
Ontwikkelen

Yes, ons ontwerp valt in de smaak. Dat betekent dat onze front-end en back-end developers aan de slag gaan met het ‘bouwen’ van de website. Geheel voorzien van up-to-date technieken en cross-browser compatibiliteit. Na het inrichten, testen en (dubbel) checken komt de oplevering in zicht.

Websites | onderhoud
03
Onderhoud

Ready for launch! De website is klaar voor lancering en als het goed is hebben wij er een tevreden klant bij. Na de livegang van de website adviseren we om (naast het houden van een klein feestje om het te vieren) het onderhoud aan ons over te laten. Dat betekent dat jij altijd met een gerust hart weet dat de website live is én blijft. Wij zorgen vanzelfsprekend voor proactieve monitoring, reparatie van bugs, controle op beveiligingslekken, periodiek onderhoud aan de website én updates aan de server en het CMS. Zo is de website 24/7 veilig en betrouwbaar.

04
Cases

Ontdek onze andere diensten

Versterk de herkenbaarheid van jouw bedrijf met design
Ontdek design
Vereenvoudig alledaagse processen met onze applicaties
Ontdek applicaties
Val op in een zee van eentonigheid met marketing
Ontdek marketing

Jouw bedrijf op de kaart zetten?