Website laten maken?

Een website die er buitengewoon uitziet én aan de lopende band nieuwe klanten binnen hengelt? Het kan!

Offerte aanvragen
Websiteproject Apard Websiteproject Jovino Websiteproject Fillerhouse
  • 14 Google reviews
  • Van maatwerk tot landingspagina
  • Zoekmachine-vriendelijk
  • Waanzinnig webdesign
Websites | Van A tot Website

Een professionele website laten maken?

Een (nieuwe) website laten bouwen is een grote stap en dat snappen wij. Daarom wil je een websitebouwer die zijn afspraken nakomt, een heldere offerte biedt én ook gewoon een waanzinnig mooie website bouwt.

Tijd om de volgende stap te zetten en te kiezen voor…

  • een full service bureau dat echt álles uit handen neemt;
  • een zoekmachinevriendelijke website;
  • service die niet stopt wanneer de website af is;
  • een eindresultaat dat je verwachtingen overtreft.
Websites | het begint bij inventarisatie
Niet zomaar een websitebouwer

Het hoge woord is eruit: er moet een (nieuwe) website komen! Op basis van jouw doel en wensen ontwerpen we een website, maar niet zomaar één. Een website waar jouw doelgroep niet omheen kan, aan de hand van een hoogstaand ontwerp en uitstekende gebruiksvriendelijkheid! Na een grondig (maar ook gezellig) interview in ons hoofdkwartier of bij jou op locatie, schrijven we alle teksten aan de hand van klantgerichte SEO-strategieën. Want je hebt niks aan een mooie website als je niet vindbaar bent natuurlijk.

Websites | Plan van aanpak

De website van jouw bedrijf in gouden handen


Ontwerp goedgekeurd? Tijd om de website te ‘bouwen’ (in October CMS of Wordpress), met de laatste technieken en compatibel in elke relevante browser.

Na de livegang van de website kun jij een feestje vieren en het onderhoud aan ons over laten! Dat betekent dat jij altijd met een gerust hart weet dat de website live is én blijft.

Jouw website 24/7 veilig en betrouwbaar

wij zorgen vanzelfsprekend voor proactieve monitoring reparatie van bugs, periodiek onderhoud én updates aan de server en het CMS. Zo is de website 24/7 veilig en betrouwbaar. Om te zorgen dat de website altijd up-to-date blijft, kun jij ons altijd nieuwe teksten en afbeeldingen sturen, en wij paatsen deze in een handomdraai!


Zet die stap, voordat je concurrentie je voor is!

Dit kun je van ons verwachten;

one step at a time01

Jij vraagt, wij draaien!


Samen bespreken we al jouw wensen en eisen: welke pagina’s moeten er komen, welke functionaliteiten wil je terugzien en wat wil je overbrengen met de nieuwe website? Daarna kun jij een overtuigend website voorstel van ons verwachten.

02

Alle ins en outs op tafel


Tijdens een gezellig interview leren we jouw bedrijf of organisatie van voor naar achter kennen en (her)schrijven we alle teksten die nodig zijn. En aan de hand van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek zorgen we ervoor dat je ook daadwerkelijk op belangrijke zoekwoorden gevonden wordt!

03

Jouw bedrijf in de schijnwerpers


De teksten zijn geschreven, tijd om ook met het beeldmateriaal de show te stelen. We ontzorgen je (als je dit wilt natuurlijk) in het hele plaatje op gebied van foto- en videografie: van het opstellen van de beeldscenario’s tot de uitvoering en integratie op de website.

04

Een lust voor het oog


De pagina’s voor jouw website worden op maat ‘uitgetekend’ tot een webdesign dat hopelijk je verwachtingen overtreft. Daarbij zijn onze experts niet vies van technische hoogstandjes op het gebied van animatie, interactie en toegankelijkheid (UX/UI design).

05

Ready for launch!


Na jouw goedkeuring ‘bouwen’ onze front-end- en back-end developers de website in October of Wordpress CMS. Na het inrichten, testen en dubbelchecken kun jij met de oplevering van je gloednieuwe website een feestje vieren!

06

Waar anderen stoppen, gaan wij door


Ja, ook na het maken van jouw website gaan wij door. Om ervoor te zorgen dat je website live is én blijft raden we je aan het onderhoud aan ons over te laten. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en zorgen dat je website 24/7 veilig en betrouwbaar is.


Overtuigd en eindelijk de stap zetten om deze websitebouwer uit de startblokken te laten schieten? Dan spreken we elkaar snel!

Contact opnemen
Cases

Ontdek onze andere diensten

Creëer een onvergetelijke 1e indruk met een website op maat
Ontdek websites
Vereenvoudig alledaagse processen met onze applicaties
Ontdek applicaties
Val op in een zee van eentonigheid met marketing
Ontdek marketing

Jouw bedrijf op de kaart zetten?