Groei slim met de gratis social media scan

De prestaties van jouw zakelijke social media kanalen worden in kaart gebracht door een ervaren team van specialisten op het gebied van online marketing.

Waarom een social media scan?

Je kunt er als bedrijf bijna niet meer onderuit om ‘iets’ met social media te doen. Online zichtbaarheid is dan ook alles. Het onderhouden van deze kanalen kan alleen voor flink wat hoofdpijn zorgen.

Het valt vaak niet mee om relevante, interessante én doelgroepgerichte content te creëren en dit ook nog eens met regelmaat te posten. En zelfs als je al goed op weg bent, is het altijd fijn als er eens een professional met je meekijkt. Met kleine aanpassingen en onze tips is een beter resultaat veelal haalbaar

Dus of je nu een nulmeting wil doen, je resultaten tegenvallen of dat je gewoon zeker wil weten dat je kanalen optimaal draaien; zo’n gratis social media scan is helemaal geen gek idee.

Illustratie laadbalken

Hoe werkt het?

Wij scannen twee van jouw zakelijke social media profielen. We checken bijvoorbeeld je beeldmateriaal, call-to-actions en de inhoud van de content. Na een week ontvang je een rapportage met tips & tricks afgestemd op jouw bedrijf en doelgroep.

Professioneel advies

Professionele social media nerds analyseren jouw social media kanalen.

Duidelijke rapportage

Je ontvangt een rapportage met tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Social media pakket

We sturen meteen een (totaal vrijblijvend) voorstel voor het beheren van jouw social media kanalen.

zij gingen je voor

Je bent in goed gezelschap

Congos is zeer deskundig op het gebied van marketing. Zij verzorgen mijn marketing en social media en dat naar volle tevredenheid. Het is heel fijn dat zij begrijpen wie ik ben, hoe ik werk en wat mijn doelgroep is!

Ingrid Hoogstraten

/

Altastrade

Ingrid Hoogstraten van Altastrade

Congos verzorgt mijn website, SEO en marketing. Altijd goede en snelle reacties als er vragen zijn, daar hou ik van! Super blij mee.

Lilean de Vlaam

/

Tim Tam Slam NL

Logo Tim Tam Slam

Waar wacht je nog op?

Vul direct je gegevens in

Ik wil deze kanalen laten checken * (max. 2)

Welke accountnamen?

Contactgegevens

Nog één vraag

Onze ervaring gaat verder dan online marketing. Zijn er nog andere zaken waarbij wij kunnen helpen of waar je vragen over hebt?

Vragen?

Heb je nog verdere vragen of opmerkingen?

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met onze privacyverklaring

Verzonden!

Super! We gaan zo snel mogelijk met de Social Media Scan aan de slag. Voordat we dit doen, nemen we nog even contact met je op om jouw wensen en verwachtingen kort te bespreken.