Van Straten Medical - De workflow in kaart voor medewerker én klant.

De workflow in kaart voor medewerker én klant

Reparatie, fixatie en productie van chirurgische instrumenten en disposables voor ziekenhuizen.

Met het streven om koploper te zijn op het gebied van circulair instrumentenbeheer levert Van Straten Medical een belangrijke bijdrage aan de levensduur van medische hulpmiddelen én introduceren ze nieuwe technische oplossingen.

Om het verwerkingsproces van werkbonnen adequaat te administreren en automatiseren, biedt een applicatie op maat uitkomst. De nieuwe applicatie voorziet VSM in hun manier van werken en begeleid het werkproces tussen de verschillende afdelingen, doordat elke afdeling relevante informatie over leveringen, reparaties en fixaties vast kan leggen en over kan dragen.

Een applicatie die…
  • Stapsgewijs overzicht biedt van openstaande order tot aan levering.
  • Ervoor zorgt dat werkprocessen stap voor stap worden gevolgd en geoptimaliseerd.
  • Bijdraagt aan het leveren van vernieuwend instrumentenbeheer.
Inspelen op behoeften

Zowel de medewerker als de klant heeft inzage in de werkprocessen en statussen die voor hen relevant zijn. Van het opnemen van reparaties en fixatie verzoeken tot aan de levering van de instrumenten en optieken: het administratieve proces is volledig geautomatiseerd en inzichtelijk. Ziekenhuizen kunnen ook zelf hun reparatieverzoeken rechtstreeks in de applicatie invoeren.

Altijd up-to-date

Het systeem wordt voortdurend doorontwikkeld, waardoor het perfect mee kan groeien met VSM en in blijft spelen op nieuwe ontwikkelingen binnen de markt.