De Waal - 24/7 gemak met een compleet bestelsysteem

24/7 gemak met een compleet bestelsysteem

Familiebedrijf met een historie

Vleeswarengroothandel De Waal is een familiebedrijf die een breed scala aan ambachtelijke producten verkoopt. Al sinds 1962 voorzien zij hun trouwe klanten van de lekkerste producten; van gevogelte tot barbecuevlees en verse maaltijden.

Nieuwe inzichten met één klik

Tot nu toe werden de bestellingen van De Waal telefonisch of via de e-mail verwerkt. Onze developers namen de uitdaging graag aan om een op maat gemaakt bestelsysteem te ontwikkelen. Daarin zou de klant dag én nacht een bestelling kunnen plaatsen.

Met succes! En dat niet alleen: met het nieuwe systeem krijgen klanten óók inzicht in eerdere bestellingen, informatie over de levering, allergieën, ingrediënten én zien zij nieuwe toevoegingen aan het assortiment direct verschijnen.

Bestellingen per telefoon, mail en webshop allemaal in één overzicht
  • Altijd toegang tot het assortiment
  • 24/7 bestellingen plaatsen
  • Inzicht in actuele leverdagen
Een vooruitstrevende webshop

Met de vele klanten, het hoge aantal wekelijks terugkerende bestellingen én het veranderlijke assortiment, is een naadloze integratie met het ERP systeem van De Waal van essentieel belang. Om het zowel De Waal als de klant makkelijker te maken, is er veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid. Klanten kunnen overal en altijd eenvoudig hun bestelling doorgeven. Wel zo praktisch voor een drukke ondernemer!