De wondere wereld van Photoshop AI!

Marc Feelders
Marc Feelders
Graphic designer
8 augustus 2023

Als bedrijf kun je er niet meer omheen: de splinternieuwe AI-tools! ChatGPT was een echte gamechanger in de wereld van taalverwerking, en niet veel later werd Photoshop AI geïntroduceerd. We nemen je mee in de wonderlijke wereld van de 'Generative Fill’ functie van Photoshop AI.

Van woorden naar beeld 

In de wereld van digitale beeldverwerking heeft Photoshop altijd voor vernieuwing gezorgd. Maar met de baanbrekende functie Generative Fill gaan ze nu nog een stap verder! Generative Fill opent de deuren naar een revolutionaire wereld, waarin je woorden kunt transformeren naar verbluffende visuele resultaten.

Met deze functie kun je geselecteerde delen van een afbeelding vullen met nieuwe texturen, patronen of visuele elementen die perfect passen bij de omringende context. Maar Generative Fill gaat ook de strijd aan met beschadigde afbeeldingen door deze op een indrukwekkende manier te herstellen.

Personalisatie en experimentatie

Naast de revolutionaire mogelijkheden die Generative Fill biedt, opent het ook de deur naar eindeloze personalisatie en experimentatie. Deze functie stelt je in staat om te spelen met diverse stijlen en visuele elementen, waardoor je unieke afbeeldingen creëert.

Bovendien is Generative Fill een geweldige bron van inspiratie. Door te spelen met de gegenereerde elementen ontdek je nieuwe ideeën en invalshoeken die je creatieve proces verrijken.

““Open de deur naar eindeloze creatieve mogelijkheden””

Dian Koomans
Graphic Designer

Bespaar tijd met Generative Fill

Naast de vele voordelen op creatief gebied, zorgt deze nieuwe functie ook voor tijdbesparing. Generative Fill maakt het mogelijk om binnen enkele seconden ingewikkelde texturen en patronen te ontwikkelen, waardoor jij kostbare tijd bespaart. Deze tijd kun je dan weer besteden aan andere belangrijke targets binnen jouw bedrijf!

Heeft jouw bedrijf Photoshop AI al uitgetest?

Wil je meer weten over ChatGPT? Lees dan eens deze blog