Ons eigen bier: Content!

Marijn van Loon
Marijn van Loon
Manager new business
18 november 2021

BHMF: Blondes Have More Fun!

“Na veel proeven, meerdere try-outs en selecties was het perfecte biertje geboren: een fris blond bier met een vleugje citrus en korianderzaad.”

Welke digital agency kan nu zeggen dat ze een eigen biertje hebben? Wij dus! Met de hulp van onze volgers zag het  Congos Content  bier het levenslicht. 

Inmiddels bestaat Congos al langer dan 13 jaar en zijn er in de tussentijd veel ideeën voorbij gekomen. Eén daarvan is altijd blijven hangen: ons eigen Congos bier. Waarmee we onze vrijmibo’s een extra dimensie kunnen geven en de liefde voor bier binnen het team wordt beantwoord. 

Het idee werd werkelijkheid toen Tim, broer van Marijn, een tijd geleden begon met ‘hobbybrouwen’. Na veel proeven, meerdere try-outs en selecties was het perfecte biertje geboren: een fris blond bier met een vleugje citrus en korianderzaad. Een smaak die wij zelf nog nooit eerder hadden beleefd (en dat met veel ervaring, kunnen we je vertellen 😉). 

Toegankelijk, maar tikkeltje eigenwijs

Positief verrast, dat waren we zeker. Met behulp van onze trouwe volgers, kwamen we tot de perfecte naam: Congos Content! BHMF  (Blondes Have More Fun). Een toegankelijk, maar tikkeltje eigenwijs biertje. In het vooruitzicht hebben we straks ook prachtige bijpassende glazen om de unieke beleving compleet te maken. 

Inmiddels is ons BHMF een groot succes om ons weekend mee in te luiden. Ben je ook benieuwd geworden? Wij zeggen: kom ‘m eens proeven! Cheers.