Congos

Wij gaan verhuizen!

08-11-2016 | Congos

 

Per 1 december gaan wij verhuizen naar de Groene Kruisstraat 51 in ‘s-Gravendeel, het voormalig vestigingsadres van De Man Advies. In 2008 zijn wij ons bedrijf gestart aan de Nijverheidsweg. In 2012 hebben wij een grote stap gezet door te verhuizen naar de Mijlweg. En nu, bijna 5 jaar later, gaan wij dus voor de tweede keer verhuizen naar een ruimer kantoor!

Lees meer

Website gekoppeld aan FietsDigitaal

23-02-2016 | Congos

In opdracht van Tweewielercentrum ‘s-Gravendeel heeft Congos Solutions een op maat gemaakte website gebouwd.

Tweewielercentrum ‘s-Gravendeel maakt gebruik van FietsDigitaal, een fietsbeheersysteem voor fietsspeciaalzaken. Aan ons de taak om dit systeem aan de website te koppelen. 

De koppeling zorgt ervoor dat de categorisering, merken en fietsen incl. een afbeelding en bijbehorende specificaties automatisch worden opgehaald uit FietsDigitaal.

Lees meer

Multi-shop of multi-store webshop, meerdere online shops in één

20-01-2015 | Congos

Een multi-shop is simpel gezegd meerdere webshops in één. De multi-shop omgeving bestaat uit één beheersysteem (CongosCMS), waaraan meerdere webshops gekoppeld kunnen zijn. Dit biedt voordelen voor zowel de bezoeker als de webshopbeheerder. De webshopbeheerder heeft één centraal beheersysteem, waarin alle webshops kunnen worden beheerd. 

Lees meer

B2B webshop gekoppeld aan AFAS ERP systeem

19-05-2014 | Congos

In opdracht van Warex B.V. heeft Congos Solutions een op maat gemaakte business-to-business webshop ontwikkeld.

De business-to-business webshop is gekoppeld aan het ERP systeem van AFAS (Profit).

Alle klanten, bestellingen en producten etc. worden automatisch gesynchroniseerd tussen de web- en de ERP omgeving.

Lees meer

Een professionele nieuwsbrief gekoppeld aan uw website

11-10-2013 | Congos

Het versturen van een nieuwsbrief is en blijft een krachtig middel om uw (potentiële) klanten te bereiken. Congos Solutions kan u helpen met het maken van een professionele nieuwsbrief die perfect aansluit bij uw huisstijl. Met ons eigen nieuwsbriefsysteem kunnen wij aan al uw wensen voldoen. U beschikt al over uw eigen nieuwsbriefsysteem v.a. € 495,- !

Lees meer

Webdesign & Webdevelopment