Presteren in Google? Zoekmachineoptimalisatie door Congos is uw beste reclame!

22-08-2017 | Zoekmachine optimalisatie

Waarom is zoekmachineoptimalisatie door een professioneel bedrijf belangrijk voor uw bedrijf? U wilt uw doelgroep bereiken en het internet biedt hiervoor de juiste mogelijkheden. Met alleen aanwezig zijn op het internet en social media redt u het echter niet; een uitgebreid zoekwoordenonderzoek helpt u te begrijpen wat de juiste termen voor uw branche zijn en hoe deze kunnen worden gebruikt op uw pagina.

Lees meer

Wij gaan verhuizen!

08-11-2016 | Congos

 

Per 1 december gaan wij verhuizen naar de Groene Kruisstraat 51 in ‘s-Gravendeel, het voormalig vestigingsadres van De Man Advies. In 2008 zijn wij ons bedrijf gestart aan de Nijverheidsweg. In 2012 hebben wij een grote stap gezet door te verhuizen naar de Mijlweg. En nu, bijna 5 jaar later, gaan wij dus voor de tweede keer verhuizen naar een ruimer kantoor!

Lees meer

Website gekoppeld aan FietsDigitaal

23-02-2016 | Congos

In opdracht van Tweewielercentrum ‘s-Gravendeel heeft Congos Solutions een op maat gemaakte website gebouwd.

Tweewielercentrum ‘s-Gravendeel maakt gebruik van FietsDigitaal, een fietsbeheersysteem voor fietsspeciaalzaken. Aan ons de taak om dit systeem aan de website te koppelen. 

De koppeling zorgt ervoor dat de categorisering, merken en fietsen incl. een afbeelding en bijbehorende specificaties automatisch worden opgehaald uit FietsDigitaal.

Lees meer

Mobiel vriendelijke websites hoger in de zoekresultaten van Google

31-03-2015 | Zoekmachine optimalisatie

Op 21 april 2015 wordt het zoekresultaten algoritme van Google weer aangepast en gaat de mobiele vriendelijkheid van websites een rol spelen in de indexeringspositie. Deze verandering heeft een groot effect op alle wereldwijde mobiele zoekresultaten. Als uw website niet mobiel vriendelijk is, zal dit door de aankomende verandering een nadelig effect hebben op uw indexeringspositie bij zoekopdrachten in Google.

Lees meer

Multi-shop of multi-store webshop, meerdere online shops in één

20-01-2015 | Congos

Een multi-shop is simpel gezegd meerdere webshops in één. De multi-shop omgeving bestaat uit één beheersysteem (CongosCMS), waaraan meerdere webshops gekoppeld kunnen zijn. Dit biedt voordelen voor zowel de bezoeker als de webshopbeheerder. De webshopbeheerder heeft één centraal beheersysteem, waarin alle webshops kunnen worden beheerd. 

Lees meer

Webdesign & Webdevelopment