Contact opnemen »

Website inspiratie ronde

Deel dit item met je vrienden

02-07-2013 | Congos

De dag beginnen met een vrolijke dosis inspiratie en creativiteit terwijl wij rustig onze verse kop koffie opdrinken.
Inspiratie doen wij dagelijks op door te beginnen met het lezen en bekijken van onze favoriete webdesign blogs, webdesign cases en andere informatieve websites die refereren aan ons werk.

Voor de lezers van onze blog hebben wij een selectie gemaakt van een aantal websites die te maken hebben met ons vak "webdesign". Vind je webdesign en alles omtrent dit onderwerp intressant en wil je graag up to date blijven? Dan zijn onderstaande websites een must om eens te bekijken.

Smashing Magazine

Smashing Magazine geeft ons onze dagelijkse portie inspiratie vitaminen en houdt zowel onze webdesigners als programmeurs op de hoogte over de nieuwste technieken.


Webdesigner Magazine

De website van webdesigner magazine is een verlengstuk van hun populaire maandblad, regelmatig kopen wij een hardcopy zodat wij tijdens onze pauzes kunnen bladeren in dit tijdschrift.


Obey Magazine

De website van obey is ideaal als je inspiratie wilt opdoen voor huisstijlen, logo's en webdesign. De wekelijkse uitgifte over webdesign inspiratie, lezen wij dan ook met plezier!


Cardnerd

Zoek je een professioneel visitekaartje, maar heb je geen idee wat er allemaal mogelijk is? Dan is de website van Cardnerd een uitkomst om ideeen op te doen. De website wordt dagelijks voorzien van een nieuwe dosis professionele visitekaartjes. Heeft u een leuk kaartje gezien en wilt u een visitekaartje op maat laten maken? Wij helpen u graag.


Tweakers

Voor het algemene nieuws uit de IT wereld kijken wij regelmatig rond op tweakers.net. Een handige site met vrijwel alle informatie over games, gadgets en IT nieuws. Vermakelijke website om up to date te blijven, dit is dan ook een van de favoriete websites van Niels.
Webdesign & Webdevelopment