Contact opnemen »

Presteren in Google? Zoekmachineoptimalisatie door Congos is uw beste reclame!

Deel dit item met je vrienden

22-08-2017 | Zoekmachine optimalisatie

Waarom is zoekmachineoptimalisatie door een professioneel bedrijf belangrijk voor uw bedrijf? U wilt uw doelgroep bereiken en het internet biedt hiervoor de juiste mogelijkheden. Met alleen aanwezig zijn op het internet en social media redt u het echter niet; een uitgebreid zoekwoordenonderzoek helpt u te begrijpen wat de juiste termen voor uw branche zijn en hoe deze kunnen worden gebruikt op uw pagina.

De voordelen van een zoekwoordenonderzoek

Het traject van de SEO service van Congos begint met een zoekwoordenonderzoek dat op maat wordt uitgewerkt. Het doel van dit onderzoek is het vergelijken van reeds gebruikte zoektermen en het ontdekken van mogelijkheden om deze zoektermen meer te verduidelijk op uw website. Naar aanleiding van dit onderzoek kunnen ook nieuw te gebruiken zoektermen worden ontdekt. Het gebruik van deze zoektermen helpt u bij het bereiken van uw doelgroep en het versterken van uw business!

Congos voorziet u hiermee van een service die verder reikt dan het maken van een mooie, professionele website. Na het onderzoek kan een traject ingezet worden, waarbij alle potentiële verbeteringen ook daadwerkelijk worden doorgevoerd. Dit omvat aanpassingen in geschreven content, het aanpassen van koppen en tussenkoppen, en het verzamelen van backlinks om uw website sneller vindbaar te laten zijn door Google en andere zoekmachines.

Hoe belangrijk is SEO voor u?

Een eigen website zorgt er voor dat mensen uw offline diensten ook online kunnen bekijken. Deze social presence is zeer belangrijk, maar het hebben van een website garandeert niet dat u eenvoudig gevonden kunt worden. Een zoekwoordenonderzoek toont aan welke zoektermen het meest gebruikt worden door uw doelgroep. Voor webshops kan dit zelfs gaan tot specifieke producteigenschappen zoals kleuren. Denk bijvoorbeeld aan specifieke zoektermen zoals ‘zwart bankstel’ of ‘t-shirt met tekst laten bedrukken’.

Congos zoekt voor u uit hoe gebruikte of nader te introduceren zoektermen uw business kunnen versterken. Daar blijft het echter niet bij: onze SEO-specialist gaat graag voor u aan de slag om dit daadwerkelijk te realiseren.

Webdesign & Webdevelopment