Contact opnemen »

Congos Solutions verwelkomt klanten Insite E-Solutions & DTP

Deel dit item met je vrienden

05-07-2013 | Congos

Congos heet klanten Insite E-Solutions & DTP van harte welkom!

Per 1 juli 2013 gaan Insite E-Solutions & DTP en Congos Solutions samen verder onder de naam Congos Solutions.

Insite E-Solutions & DTP

Insite E-Solutions & DTP is in 2007 gestart door Peter Nobel en heeft zich gericht op het ontwerp van websites en huisstijlen voor het midden- en kleinbedrijf. Al snel groeide Insite E-Solutions & DTP uit tot een belangrijke regionale partij die als totaaloplosser op het gebied van websites, webapplicaties en grafische producties een zeer uitgebreid en divers klantenbestand kreeg.

In 2010 is Insite E-Solutions & DTP vanwege de groei van het klantenbestand en de steeds complexere en grotere opdrachten die zij kreeg gaan samenwerken met Congos Solutions. Al snel intensiveerde deze samenwerking zich en zijn talloze prachtige projecten tot stand komen waar wij samen zeer trots op zijn.

Insite E-Solutions & DTP is zeer trots op haar klantenbestand en blij met haar relaties.
Om die relaties ook in de toekomst op hoogwaardig niveau van dienst te kunnen zijn en het serviceniveau nog verder te kunnen verhogen zijn wij verheugd u te kunnen mededelen dat de samenwerking tussen Insite E-Solutions en Congos Solutions opnieuw geïntensiveerd wordt.

Verder onder de naam van Congos Solutions

Wij zijn er van overtuigd dat dit samengaan er toe leidt dat uw opdracht en/of servicevraag nog sneller behandeld kan worden. Tevens is ons dienstenaanbod wederom uitgebreid waardoor u bij Congos Solutions dus terecht kunt voor al uw media-uitingen, websites en webapplicaties.

Vanzelfsprekend houdt u uw eigen contactpersoon zodat u net zo gemakkelijk en snel contact op kunt nemen als u altijd gewend bent: praktisch verandert er voor u dus niets. Uw huidige opdrachten worden gewoon verwerkt zoals afgesproken.
Ook het meedenken met uw organisatie en uw wensen, zoals u dat van Insite E-Solutions & DTP en Congos Solutions gewend bent blijft dus onveranderd.

Vragen?

Heeft u vragen over dit bericht, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw vertrouwde contactpersoon Peter Nobel via p.nobel@congos.nl

Webdesign & Webdevelopment